Puțin despre mine

și ajutoarele mele

Vezi, atinge, simte și miroase diferența!

Adu-ți hainele la relaxat

Ce înseamnă o spălătorie umedă? și care sunt diferențele față de o spălătorie ecologică?


Curățarea umedă (wet cleaning) reprezintă o metodă care folosește mașini de spălat și uscătoare controlate de calculator, detergenți și agenți de întreţinere biodegradabili, precum și diverse tipuri de echipamente pentru călcat și rearanjare, care pot fi specializate pentru diverse tipuri de fibre și materiale. Solventul în cazul curățării umede este apă. Cel mai important aspect în cazul curățării umede de succes este reprezentat de experiență și cunoașterea diverselor tipuri de materiale și metode corespunzătoare de finisare a confecțiilor de către operatori.


În mod clar, spălătoriile chimice au fost și sunt foarte utilizate. Acestea și-au demonstrat utilitatea însă reprezintă tehnologia zilei de ieri. O spălătorie umedă, nu schimbă țesătură, această este practic “răsfățată” de solvențîi ecologici, spre deosebire de solvenții chimici.


O spălătorie umedă, cum este și cazul spălătoriei BeeClean, este o spălătorie ce se bazează în primul rând pe puterea apei și a solvenților BIO. Spre deosebire de o spălătorie chimică, în cadrul spălătoriilor umede, NU este folosită percloritilena – o substanță utilizată pentru a scoate petele și murdăria din țesătură, dar care NU scoate și mirosurile din țesătură. Totodată, această substanță nu este recomandată persoanelor alergice, deoarece aceștia îi simt mirosul specific foarte ușor.

x

Curățăm, călcăm, livrăm