Detalii Tehnice

Servicii de calitate superioară

Curățătorie Eco-Umedă Lagoon® Advanced Care

LAGOON® ADVANCED CARE – O SOLUȚIE, MAI MULTE BENEFICII

Sistemul lagoon® Advanced Care de la Electrolux Professional este delicat cu materialele, ecologic, și asigură o productivitate ridicată și un flux de lucru eficient, iar procesul de curățare umedă are aceeași durată ca și cel de curățare chimică.

 

Delicat cu materialele delicate

Sistemul lagoon® Advanced Care asigură rezultate impresionante în curățarea celor mai fine textile și a celor din lână fină etichetate pentru a fi curățate doar chimic.

lagoon® Advanced Care este sistemul umed de curățare care a primit aprobarea The Woolmark Company.

Spălate cu lagoon® Advanced Care materialele fine vor rezista mai mult, nu își vor pierde culoarea, nu se vor strâmta, nu vor mirosi a chimicale și vor fi mai fine la atingere.

 

Textile curate în maxim o oră

Dacă experiența utilizării unui sistem și calitatea serviciilor de curățare ar fi singurii factori care ar influența alegerea echipamentelor pentru o curățătorie profesională, cu siguranță marea majoritate a investitorilor ar alege curățătoria umedă. De ce? Pentru că are mai multă grijă de textile și nu folosește solvenți care ar putea deteriora fibrele textile. Însă, principala piedică era productivitatea. Acum acest lucru nu mai reprezintă o problemă, sistemul lagoon® Advanced Care garantează curățarea materialelor în maxim o oră.

 

Cea mai bună performanță în curățare

lagoon® Advanced Care oferă cele mai bune rezultate în materie de curățare umedă, datorită detergenților ecologici și a programelor de spălare meticulous proiectate. Materialele vor mirosi proaspăt, nu vor avea pete și vor fi curate în aproximativ o oră, iar clienții vor fi mulțumiți, vor reveni și vor recomanda afacerea dumneavoastră. Rapid, ușor și ecologic, lagoon® Advanced Care reprezintă o nouă perspectivă a curățătoriei umede.

 

x

Curățăm, călcăm, livrăm